Vad vi gör

Laga och reparera

Loka reparationer är vår specialitet. Oftast har ju vissa delar av ditt golv blivit mer slitna än andra – kanske från möbler, vattenskador eller liknande. Då är det onödigt att byta ut hela. Därför gör vi lokala reparationer – tar bort de skadade delarna och ersätter dem med nya. Därefter behandlar vi golvet så att det passar in med ditt befintliga golv.

Vi har en egen verkstad så vi kan också tillverka och forma material själva – ifall ditt golv har ett komplicerat mönster etc.

Med en lokal reparation använder du rummet som vanligt, medan vi arbetar.

Sandfyllning och utjämning

Bor du i en äldre fastighet med ojämnt golv? Det kan bero på sand som ligger fel. Sand används nämligen som undergolv i många äldre hus. Med tiden kan den dock lägga sig ojämnt och göra golvet knöligt, fult och obekvämt att gå på. Traditionellt sätt har det krävts att golvet tas bort för att rätta till det.

Vi har helt egen metod som jämnar ut golvet – utan att ta bort det först. Vi gör detta genom att blåsa in sand under parkettens sviktande partier och på så vis minska ojämnheterna.

Metoden är helt unik för oss och vi är väldigt stolta över att kunna erbjuda dig den.

Kontakta oss så berättar vi mer.

Golvslipning

Tycker du att ditt golv känns matt och slitet? Om du inte behandlat det någon gång så har du förmodligen rätt. Golv kräver underhåll. En slipning och lackning kan göra att det blir som nytt. Det är ett mycket bra alternativ för att få ett vackert golv utan att lägga om det.

Vi hjälper dig att slipa, lacka, olja och vaxa ditt trägolv efter konstens alla regler. Genom att infärga det kan vi ge golvet precis den karaktär och färg du söker. Ditt gamla golv har fler möjligheter än vad du tror.

Vill du veta mer? kontakta oss idag.

Trappslipning

Vi slipar lackar och oljar. Med en lasering och infärgning ger vi trappan den färg och karaktär som du vill ha.

Vi kan även klä in dina steg med parkett och laga eller behandla enskilda trappsteg.

Kontakta oss om du har frågor.

Nyläggning

Ibland har ett golv helt enkelt gjort sitt. Då är en nyläggning det bästa valet.

Vi lägger alla sorters parkett- och trägolv – även stavparkett med fiskbensmönster. Vi ser självklart till att du får det bästa materialet för dina pengar.

Du kan räkna med ett professionellt arbete och vi lämnar alltid garanti.

Kontakta oss – vi svarar på alla typer av frågor.